20 / 05 / 2024

Altında vurgun dönemi! İslam Memiş tarihi açıkladı

Altında vurgun dönemi! İslam Memiş tarihi açıkladı

İslam Memiş, artık saatlerin sayıldığı seçimler öncesi altın fiyatı konusunda önemli yorumlar yaptı. "Son vurgun günü" ifadesini kullanan İslam Memiş'ten dolar, euro, borsa ve diğer yatırım araçları hakkında da tahmin yaptı.



"PAZARTESİ BAMBAŞKA BİR PİYASAYI KONUŞACAĞIZ"
Korku ve panikle o kadar çok alım yapan oldu ki uyarılar havada kaldı. Sanki herkes seçim haftasını bilerek bekledi. Bu durumu anlamak imkânsız. Bu döviz ve altın alımı yapanların cesareti bir başka. Neyse, 1-2 hafta içinde sonucu hep beraber göreceğiz. Kim kazandı, kim kaybetti? Seçimden önce son gün. Bugün vurgunun da son günü. Pazartesi günü bambaşka bir piyasayı konuşacağız.  Yeni ekonomi yönetimi, yeni kabine, kurum ve kuruluşlara yeni atamalar, kavgalar, gürültüler… Yani, para piyasalarından bir medet beklemeyin.

BUNU YAPAN KAZANÇLI ÇIKAR!
4 bin- 4 bin 500 aralığından borsaya giren, elindeki varlıklara sahip çıkabilen, yıl içerisinde her şeyden kazançlı çıkar. Ama az, ama çok. Önemli olan bugün değeri artmış değil, değeri düşmüş varlıklara yönelmektir. Gram altın bin 450-bin 500 aralığına, gram gümüş 18-19 aralığına, dolar 21-25 lira aralığına yükselmiş enstrümanlara girmiş, gireyim mi diye soranlara yapılacak bir şey yok. Bugün çarşı pazar karışık. Anlatacak mantıklı bir şey de yok. Anlatılanlar zamanında anlatıldı. Hamlesini yapan zamanında yaptı. Diğerleri oturup izlemeli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön