06 / 05 / 2024

Altındağ Belediyesi kagir apartman ve arsa satacak!

Altındağ Belediyesi kagir apartman ve arsa satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan kagir apartman ve arsayı satışa çıkardı.



KAGİR APARTMAN VE ARSASI SATILACAKTIR
Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığından:

Ankara ili Çankaya İlçesi sınırları içerisinde; Anıttepe Mahallesinde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait taşınmazın; 03.01.2023 tarih ve 6 sayılı Meclis Kararına istinaden 2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre ve 17.05.2023 tarih 304 sayılı Encümen Kararı ile kapalı teklif usulü(artırmalı), İhale satışı yapılacak olup; satış bedeli hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.
1- İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatte Zübeyde Hanım Mahallesi 657. Sokak No: 14’de bulunan Altındağ Belediye Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacaktır.
2- Bu ihaleye ait şartname, Zübeyde Hanım Mahallesi 657. Sokak No: 14 Altındağ Belediye Başkanlık Binası 5. Katta bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilecek ve ihale 14 Haziran Çarşamba günü Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. İhaleye katılabilmek için, 13 Haziran Salı günü saat 16:00’ya Geçici Teminat Mektubu verilecektir ya da Geçici Teminat bedeli yatırılacaktır.
3- İhaleye katılma şartlarını yerine getirenler, en geç 14 Haziran Çarşamba günü saat 15:45’e kadar, Zübeyde Hanım Mahallesi 657. Sokak No: 14 Altındağ Belediye Başkanlık Binası 1. Katta bulunan Yazı İşleri Müdürlüğüne kapalı teklif zarfını teslim edecektir.
4- İhaleye girebilmek için isteklilerden şu şartlar aranır.
- Adı Soyadı
- Firma Ünvanı
- Adresi
- İmzalı Teklif Mektubu
- İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi
- İmzalı Yer Görme Belgesi
- Geçici teminat alındı makbuzu aslı veya 2886 sayılı Kanuna uygun banka teminat
mektubu
- İsteklilerin gerçek kişi olmaları halinde; nüfus kayıt örneği veya kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi
- İsteklinin gerçek kişi olması halinde T.C. vatandaşı olmak, tüzel kişi olması halinde ise T.C. kanunlarına göre Türkiye’de kurulmuş tüzel kişiliğe haiz olmak,
- İsteklilerin tüzel kişi olmaları halinde; idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilin kayıtlı olduğu ticaret odasından alınan faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, şirket yetkilisi imza sirküsü veya şirketin ‘vekili’ olduğunu gösterir noter tasdikli vekaletname, vekalet ile temsil yetkisi alan temsilcinin noterden tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi,
- İsteklilerin dernek, federasyon, konfederasyon, kooperatif veya vakıf olması halinde; resmi makamdan alınmış faaliyet belgesi, gayrimenkul alınmasına yönelik ihaleye katılınacağını belirtir, alınan noter onaylı genel kurur kararı, noter tasdikli temsilci yetkisi, temsilcinin noter tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi.

Altındağ Belediyesi kagir apartman ve arsa satacak!

TOKİ Kocaeli 2023 projesiyle tek bir ilçeye 520 konut geliyor! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Bu 33 ilde yaşayanlar için son dakika müjdesi geldi! Mayıs 2023 paraları hesaplara tek tek yatırıldı, mutlaka alın!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!


Geri Dön