27 / 04 / 2024

Altındaki düşüş sonrası İslam Memiş "Ters köşe olmayın" diyerek uyardı

Altındaki düşüş sonrası İslam Memiş

Altın yatırımı yapanların yakından takip ettiği İslam Memiş'ten uyarılar art arda geliyor. Altında meydana gelen iniş çıkışlara vurgu yapan Memiş, altın sahibi olan kişilere ''Ters köşe olmayın'' diyerek uyardı. İşte tüm detaylar...



İslam Memiş'in altına ilişkin değerlendirmesi şöyle:

“Altının ons fiyatı 1670 dolar seviyesinde. Geçen hafta sert geri çekilme vardı. Korku panik yok, sakin olun, elinizdeki malı kaptırmayın dedik. Ekim ayında ters köşe fiyatlaması oldu. Siz dikkat edin uyarılarım vardı. Hızlı bir toparlanmada olan altın onsu 1670 dolar seviyesinde. 1680 güçlü yükselişin başlaması için direnç seviyesi. Bu kırılırsa tekrar 1800'ü hedef alan fiyatlama içinde olacak. Yılın son çeyreğindeki pozitif görünüm devam ediyor.

Beklentimde bir değişiklik yok. Gram altın TL fiyatı 1004-1009 lira aralığında. Geçen haftalarda 990'lı rakamları gördük, ekranlarda 970'li rakamları gördünüz. 1000 lira altına sarkmış oldu ama bu hafta tekrar yükseliş yönlü hareketlerini devam ettiriyor. Gram altında pozitif görünüm devam ediyor, o yüzden ucuza mal kaptırmayın. Yükseliş yönlü öngörümde değişiklik yok."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön