05 / 05 / 2024

Altını bu tarihten sonra alan pişman olur! Uzmanlar rakam verip uyardı: Bu fiyata bulamazsınız

Altını bu tarihten sonra alan pişman olur! Uzmanlar rakam verip uyardı: Bu fiyata bulamazsınız

Altın fiyatları dar alanda sürdürdüğü iniş ve çıkışlarına devam ediyor. Piyasalar altının prim yapacağı günü merakla beklerken altın uzmanları altın almak isteyen yatırımcıları uyardı: Alım için bu tarihten sonrasına kalmayın...



Altın fiyatları ne olur, gram, çeyrek, yarım ve tam altında bundan sonra neler olacak? Altın almak için en doğru zaman hangi tarihler, piyasalar hangi haberi bekliyor. Altının nabzı ve fiyatlarının yönüyle ilgili deeğrlendirme ve detaylar haberimizde...

Altın piyasasında, en düşük 964 bin 590 lira, en yüksek 987 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,2 azalarak 967 bin 500 liradan tamamladı.

Kapalıçarşı esnafı, ABD Merkez Bankası FED’in ve Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde altın ve para piyasalarındaki son rakamları değerlendirdi. Yneiçağ gazetesinin haberine göre; halkın daha ucuza alabilmesi için şu anda dövizin ve altının, aslında halkın istediği seyirde olduğunu ifade eden bir esnaf: “Türk halkının alım yaparken zorlandığını düşünmüyorum. Bizim müşterimiz, genelde yüzde elli Türk halkıdır. Türk halkı da bu fiyatlardan alışverişlerini yapabiliyor.” dedi.

Türk milletinin döviz yatırımına karşı olduğunu belirten esnaf, vatandaşa altına yatırım yapması tavsiyesinde bulundu. Döviz kurlarını değerlendiren bir başka Kapalıçarşı esnafı da dolarda, bayram ve uluslararası piyasaların kapalı olması dolayısıyla sığ bir hava olduğunu ifade etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön