21 / 05 / 2024

Altını, dövizi alalım mı satalım mı? Hayra alamet değil! Piyasa Kahini açıkladı

Altını, dövizi alalım mı satalım mı? Hayra alamet değil! Piyasa Kahini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili öngörülerine ve tavsiyelerine devam ederken, önümüzdeki günleri, “Hayra alamet değil” şeklinde yorumladı. İşte detaylar…



“GELİŞMELER HAYRA ALAMET DEĞİL”

Altın uzmanı Memiş, bu ücretlerden gümüş, altın, Euro satmak isteyen kişileri bir kez daha uyardı. Yılın son çeyrek diliminde varlıklara sahip çıkmanın da önemine son derece Memiş, “Elinde paran var. Ben bir şey satın almak istemekteyim. Döviz satın alan kişiler var tamam dolara kıyas ile Euro ve sterlin daha ucuz yatırım yapacak iseniz Euro ve sterlin. Elimde para var altın alacağım geçtiğimiz hafta gram altın 1038 TL seviyesinde idi. Şu an ucuz olduğunun bilinmesi lazım” açıklamalarını kullandı.

“Varlıklarınıza sahip çıkın” sözleri ile de dikkatleri çeken altın uzmanı, “Devir al sat devri değil. Siz, siz olun sakın satmayın. Değerli metaller yönünde öyle bir yükseliş yaşanacak ki üç aylık, beş aylık yükselmedi diyen kişiler bir günde neyin ne olduğunu anlayacaklar” şeklinde konuştu.

Memiş, bu uyarıların ardından ise, “Öyle bir zaman diliminden geçiyoruz ki gelişmeler, açıklamalar hayra alamet değil” ifadelerini kullandı.

Altını, dövizi alalım mı satalım mı? Hayra alamet değil! Piyasa Kahini açıkladı

Her ay 1.250 lira verilecek! Hemen hesaplarınıza bakın! Aile Destek Programı ödemeleri 12 Ekim 2022 yattı mı?

108 megapiksel kamerasıyla Huawei Nova 9 S’yi kaçırmayın! Tüm fırsatlar Media Markt’ta! 11 Ekim 2022 fiyat listesi

64 megapiksel kamerasıyla VIVO V21’e sahip olun! 11 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön