29 / 04 / 2024

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.



Altın ve gümüş fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Merkez Bankası faiz kararlarının açıklanmasından sonra, altın ve gümüş fiyatları dip seviyelere kadar düşerken dolar yükselişe geçti.

 Altın düştü, gümüş çakıldı! Tadı tuzu kaçtı diyen İslam Memiş uyardı

Yatırımcılar, gümüş ve altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Özellikle gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Gümüş ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön