15 / 05 / 2024

Altını olanlar sakın bunu yapmayın. Altın için tarih verildi

Altını olanlar sakın bunu yapmayın. Altın için tarih verildi

Elinde altını olan vatandaşlar altınlarını nasıl değerlendirebileceklerini araştırıyorlar. Ünlü altın uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...



ALTINDA SAKIN BUNU YAPMAYIN

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın için önemli bir uyarı geldi. Memiş yaptığı açıklamasında, “1 aylık zaman sürecinde soğuk kanlı olun. Hiçbir şey sizi gaza getirmesin. Her gördüğünüze, her yazılana inanmayın. Tahriklere gelmeyin. Seçim sürecini sokak eylemlerine dönüştürmek istiyorlar. Siz akıllı insanlarsınız, her şeyin farkındasınız.” dedi.

ANALİSTLER HAZİRAN AYINI İŞARET EDİYOR 

Elinizdeki altınlarını satmamanız gerektiğinin en büyük nedeni, analistler tarafından altın fiyatları hakkında yapılan tahminler. Analistler haziran ayından sonra dünya genelinde yaşanacak ekonomik gelişmelerin de etkisiyle altının en çok değer kazanacak emtialardan biri olduğunu ön görüyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön