21 / 05 / 2024

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. 



GRAM ALTIN EYLÜL'DE HIZ KAZANACAK! YAKALAYANA AŞK OLSUN!

Altına yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu belirten Analistler, Eylül ayı rotasını açıkladı. Altının 5 gün sonra bin 50 TL'yi göreceği açıklandı. 

Eylül ayı rotasını oluşturan analistler, şimdi altın alanların ay sonunda büyük bir kâr elde edeceğini vurguladı. Analistler tarafından gram altın Eylül ayı sonunda bin 100 TL'yi hatta bin 200 TL'yi göreceği belirtildi.

Analistler; altında yaşanacak olan zirvenin doların yükselişi ile doğru orantılı ilerleyeceğinin altını kırmızı kalem ile çizdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön