17 / 05 / 2024

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. 



İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI!

Altın kahini olarak tanınan İslam Memiş, Ağustos ayının altın için son alım imkanı olduğunu söyledi. Memiş, altının Eylül ayında ise bin 12 TL ve bin 50 TL aralığında olacağını açıkca hatırlattı. Dolar yükselişi ile altının uzun mesafe koşusuna çıkacağını da ayrıca duyurdu.

SELÇUK GEÇER'DE KONUŞTU!

Selçuk Geçer, ise altında yükselişin dolarla geleceğini açıkladı. Dolarda beklenen yükseliş gerçekleşirse altının 2 bin TL olacağını belirtti. Geçer, altının yıl sonunda ise bin 500 TL'yi test edeceğinin altını çizdi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön