27 / 04 / 2024

Altınla borçlanmayın diyen ünlü ekonomist az önce açıkladı: Altın fiyatları tam 850 lira birden fırlayacak!

Altınla borçlanmayın diyen ünlü ekonomist az önce açıkladı: Altın fiyatları tam 850 lira birden fırlayacak!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Mert Başaran, altın fiyatlarının 850 TL birden fırlayacağını söyledi. İşte Mert Başaran'ın konu ile ilgili açıklamaları...



Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altının düşeceği mi yoksa yükseleceği mi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre jeopolitik risklerle yükselmeye başlayan gram altın, Ons ve dolardan aldığı destekle adeta rekor üstüne rekor kırıyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Mert Başaran altın ile ilgili de çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 

ALTIN FİYATLARI 850 TL BİRDEN FIRLAYACAK

Yaptığı açıklamada altın borcu olanları uyaran Ekonomist Mert Başaran şunları dile getirdi: "Son zamanlarda gündemden düşmeyen Ons altın 2020, 2022, 2023 ve 2024'te 2074 lirayı gördü. Ons altın 4 senedir geçemediği noktaya geldi. Şimdi eğer bu noktayı geçersem 'önüm açılacak' diyor. Peki altın neyi bekliyor? ABD'deki faiz indirimini bekliyor. Eğer yakın bir gelecekte ABD faiz düşüşüyle ilgili ufak ufak sinyal verirse altın 2074 dolar bandını da kırarak bambaşka yerlere gelecek. Bu noktayı geçtikten sonra hiç kimse zararda değil.

Altınla borçlanmayın diyen ünlü ekonomist az önce açıkladı: Altın fiyatları tam 850 lira birden fırlayacak!

Yerel seçimlerden sonra ons altının ve dolardaki artışla gram altının 2 bin 500  TL ve 2 bin 700 TL'yi görmesi hayal değil. Hatta sene sonunda 3 bin TL'yi de görebilir. Hep söylüyorum. Önümüzdeki 2- 3 ay için altın borcunuz varsa ödeyin. Borçlanacaksanız da altınla borçlanmayın. Tedbirli olalım."


EV Mİ HİSSE SENEDİ Mİ?

Açıklamasında 3 milyon lirası olan bir yatırımcının konut mu hisse senedi mi almalı? sorusunu da yanıtlayan Ekonomist Mert Başaran "İstatistikler diyor ki eğer iyi bir şirketin hisse senedini alırsanız 10 sene sonra çok çok daha fazla paranız oluyor.  Fakat istatistikler şunu da söylüyor. Hisse senedi alan kişilerin çoğu 10 sene  bekleyemiyor ortalama 6 ay. Eğer bir eve yaptığınız yatırımı hisse senedine yapsanız kesinlikle daha çok kazanırsınız. İlk kez borsaya giriyorsanız, kuvvetle muhtemel aşağı doğru düşüş olacak daha sonra da psikolojiniz bozulacak. Eğer uzun vadede bakmadan duracak enerjiniz var ise hisse senedi daha iyidir. Konut para kazandırmaz. Aldığınız ev 10 sene sonra da ev. Konut yatırımı yalnızca paranızı korumaya yarar. 100 bin liraya almış olduğunuz ev 10 milyon da olsa 'çok kazandım' dersiniz ama değişen bir şey olmaz."
 

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Otomatik talimatla fatura ödeyenler dikkat! Bankalardan güncelleme geldi! 500 TL fazla ödeme yapacaksınız....

Son halka arzlar yatırımcılara ne kadar kazandırdı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön