05 / 05 / 2024

Altus sandık tipi derin dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus sandık tipi derin dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle yaz kış hazırlanan konserveler, meyve, sebze ve et ürünlerini statik soğutma özelliği ile dondurarak aylarca muhafaza edilmesini sağlar. Böylece istediğiniz zaman taze gıdalar tüketme imkanı elde etmiş olursunuz. Peki dondurucunun diğer özellikleri neler ? 



Altus sandık tipi derin dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi
Altus Al 225 F enerji sınıflı sandık tipi derin dondurucu buzdolabının yetersiz kaldığı yerde bir alternatif olarak devreye giriyor. Yaz kış hazırlanan tüketim gıdalarını aylarca muhafaza ediyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Altus derin dondurucu modelindeki kullanım şekli dikey olarak kullanıcılara sunuluyor. Kullanımının dikey olması sayesinde ürünler içerisine daha kolay ve rahat bir şekilde sığabiliyor. 
  • Bu ürün modelindeki derin dondurucu tipi, sandık olarak belirtiliyor. Sandık ürün tipine sahip olması ile birlikte kullanıcılar içerisindeki alanı kendileri daha rahat bir şekilde yönetebiliyor. 
  • Altus AL derin dondurucu modelindeki soğutma sistemi, statik soğutma olarak ön plana çıkıyor. Statik soğutma, soğuk zemine yerleştirilen ürünlerin zamanla soğuması prensibine göre çalışıyor. 
  • Günlük dondurma olanağı 12 kg olarak kullanıcılara sunuluyor. Sandık tipi derin dondurucu modelindeki net hacim ise 205 litre olma özelliğine sahip. 
  • Derin dondurucu modelinde bulunan hızlı dondurma özelliği sayesinde kullanıcılar kısa sürelerde etkili sonuçları elde edebiliyor. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar zamandan tasarruf da edebiliyor. 
  • Altus Al 225 F enerji sınıfı 205 Lt sandık tipi derin dondurucu mevsiminde alınan ürünlerin mevsimi dışında da taze kalarak tüketilmesini mümkün kılıyor. 
  • Altus AL sandık tipi derin dondurucu modeli içerisinde LED ışıklandırma mevcuttur. Bu özellik sayesinde kullanıcılar karanlık ya da ışıksız ortamlarda istediği ürünleri de daha kolay bir şekilde dolap içerisinde bulabiliyor. 
  • Derin dondurucunun ses seviyesi 39 dB olarak belirtiliyor. Ses seviyesi sayesinde ortamdaki gereksiz sesin ve gürültü kirliliğinin önüne geçiliyor. 
     

Peki Altus sandık tipi derin dondurucu  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 


Geri Dön