09 / 05 / 2024

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Konutları Merkezefendi

Gayrimenkul sektörünün güvenilir markalarından BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Alya Konutları Merkezefendi'de ön satış süreci başladı. Peki Alya Konutları Merkezefendi'de kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? 



BOSS4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tüm projelerinde olduğu gibi Alya Konutları Merkezefendi projesinde de güvenli yaşama özel önem verdiklerine ve projenin depreme karşı güvenli şekilde inşa edildiğine dikkat çekti. 

Alya Konutları Merkezefendi projesinin temelinin atılmasının üzerinden beş ay geçmesine karşın, inşaatın belirli bir seviyey ulaştığını dile getiren Abdülkadir Akkuş, "Projemiz Zeytinburnu’nda önemli bir lokasyonda 252 bağımsız bölümün dönüştürüldüğü bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiyor. Bittiğinde toplam dokuz blokta 467 konut 15 ticari birimden oluşacak olan bu projemizde her projemizde olduğu gibi önce insan önce güvenlik dedik" açıklamasında bulundu.

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Projelerinin 2019'da yürürlüğe alınan deprem yönetmeliğine göre projelendirilerek inşa edildiğine vurgu yapan Abdülkadir Akkuş, açıklamasında "2013'ten bu yana konut üretiyoruz ve konutlarımızın sağlamlığını üretimin her adımında belgelendiriyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Alya Konakları Merkezefendi projesinde, konutlar aile konseptiyle dokuz blokta 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olacak şekilde dizayn edildi. Yaklaşık 24 bin 320 metrekare alan üzerinde aile konseptine uygun şekilde inşa edilen projede kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, 7x24 güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal alan yer alıyor. 

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Alya Konakları Merkezefendi projesinde, dairelerin yüzde 90’ı balkonlu şekilde tasarlandı. Projede, peyzaj alanı ve yeşil ortak alanlara önem verildi. 

Blokların oval şekilde konumlandığı Alya Konakları Merkezefendi'de yürüyüş alanları, oyun alanları, sosyal tesisler proje alanının yüzde 30’unu meydana getiriyor. 

Proje, konumu ve ulaşım imkanlarıyla da ön plana çıkıyor. 

E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 3 dakika, tramvaya 2 dakika, Kazlıçeşme  Marmaray  ve Avrasya Tüneli’ne 8 dakika, Esenler Otogarı’na 5,3 km, Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km ve Ataköy Marina’ya 11 km mesafede yükselen Alya Konakları Merkezefendi'nin dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile çevrili durumda. 

Alya Bahçe'de teslimler Ağustos 2024'te! Yüzde 50 peşinat ve 12 vadeyle villa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!


projeye sor



Geri Dön