02 / 05 / 2024

Analistler altında yatırımcılara 12'den vurduracak tavsiyeyi verdi

Analistler altında yatırımcılara 12'den vurduracak tavsiyeyi verdi

Altın fiyatlarının yeniden rayına oturmasıyla birlikte analistler de yorumlarını sıklaştırdı. Analistler, altın alma imkanı bulunanların mutlaka çeyreğe yönelmesi gerektiğini, çünkü uzun vadede kazandıracak altın türünün çeyrek olduğunu ifade ediyor.



Altın fiyatları uzun süreli düşüşün ardından yeniden rayına oturdu. Bu haberlerle birlikte altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar da gözlerini yeniden analistlere dikti. Analistler şu sıralarda altın almak isteyen vatandaşların gram değil, çeyrek altına yönelmesi gerektiğini ifade ediyor. Çünkü analistlere göre altında uzun vadede yükselecek olan tür çeyrek altın. Şimdi gelin hep birlikte altın fiyatlarındaki son duruma göz atalım... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön