29 / 06 / 2024

Analistler hararet yaptı, altında rakam verip uyardı

 Analistler hararet yaptı, altında rakam verip uyardı

Altın fiyatlarının düşmesiyle birlikte yorumlarını sıklaştıran analistlerden bu sefer de rakamlarla bir uyarı geldi. Altının onsunda 1650 dolarları beklediklerini belirten analistler, herkesin bu rakama göre pozisyon alması gerektiğini söyledi.



Altına yatırım yapacak vatandaşlar gözlerini açmış televizyon ekranının alt tarafındaki altın fiyatlarının ne olacağını merakla bekliyor. Ancak dünyanın birçok yerindeki farklı milletlerden binlerce analist, altına yatırım yapacaklara tavsiyelerde bulunuyor. İşte analistler tarafından yeni bir analiz daha yapıldı. 

BU SEFER RAKAM VERDİLER

Daha önce altın almanın şu anda tam zamanı olmadığınını belirterek tüm dikkatleri ay ortasına doğru kaydıran analistler, şimdi de rakam vererek altın yatırımcılarına yardımcı oldu. Analistlere göre altın, önümüzdeki günlerde yapmaya hazırlandığı sıçramadan başarılı çıkamazsa 1650 seviyelerine doğru düşüş gösterecek. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön