27 / 04 / 2024

Anamur'da hangi projeler hayata geçirildi?

Anamur'da hangi projeler hayata geçirildi?

Anamur Belediyesi son 2 ay içinde yapılan projelerin durumu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada her bir projenin son durumu hakkında bilgi verildi. Çavuşpınarı Parkı Projesi uygulama çalışmasının büyük bir kısmı tamamlandı.




Anamur Belediyesi son 2 ay içinde yapılan projelerin durumu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada her bir projenin son durumu hakkında bilgi verildi. 

Anamur Belediyesi son 2 ay içinde yapılan projelerin durumu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada her bir projenin son durumu hakkında bilgi verildi.  Anamur Belediyesi nin son iki ay içerisinde yürüttüğü hizmetlerden Çavuşpınarı Parkı Projesi uygulama çalışmasının büyük bir kısmı tamamlandı. Yeşilyurt Mahallesi Saat Kulesi yapımında 3.kısım betonarme işi tamamlandı. Fatih Mahallesi Çocuk Oyun ve Spor Parkı yapımı tamamlandı, kauçuk zemin döşemesine geçildi. Göktaş Mahallesi Çocuk Oyun ve Spor Parkı yapımı tamamlanırken kauçuk zemin döşenmesine geçildi. 

Kalınören, Esentepe, Yıldırım Beyazıt. S.Alaaddin. Göktaş memurlar sitesinde bulunan Çocuk parkları boyandı. bakımı yapıldı, ilaçlama çalışması sürüyor. 

Resmi dairelerden gelen talep üzerine buralarda ilaçlama çalışmaları yapıldı.Esentepe Mahallesi taş duvar yapım işi tamamlandı, Muhtelif yerler için yağmur ızgaraları yapımı tamamlandı, Kaıadere Mahallesi stabilize yol çalışması yapıldı. 

Asmaköprü etrafında temizlik çalışması yapıldı, molozlar kaldırıldı. 

Yıldırım beyazıt mahallesi ara sokaklarda bordur yapımı işleri tamamlandı.Korucuk mahallesi parke yol yapım işi tamamlandı, Karaçukur'da parke yol yapım işi tamamlandı. Yukarı Kükür'de parke yol yapım işi tamamlandı. 

Çamlıpmar'da parke yol yapım işi tamamlandı. Çarıklar R.K.Yücelen ilkokulu bahçe Düzenlemesi yapıldı. 

Çarıklar yol ve kanal temizlikleri yapıldı, Karaağa parke yol yapım işi tamamlandı. Çamlıpınar vilayet mevkii parke yol yapım işi tamamlandı. Kent genelindeki palmiye ağaçlarının güzel bir görünüme kavuşturulması için kabuk soyma çalışması yapıldı. 

Yeşilyurt Mahallesi Çocuk Parkı Yenileme Çalışması yapıldı, kauçuk zemin döşemesine geçildi, Atıksu Arıtma Tesisi yapımı işinde son aşamalara gelindi, Akdeniz Mahallesinde Muhtarlık talebi doğrultusunda yeni yollar açılarak zemin dolgularına başlandı. Yıldırım Beyazıt Mahallesinde su kanalları yapımı devam ediyor. Ferizler Mahallesinde stabilize yol çalışması gerçekleştirildi. 



Haberci


Geri Dön