05 / 05 / 2024

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak oppo telefonlar açıklandı!

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak oppo telefonlar açıklandı!

OPPO, hangi cihazların Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesi alacağını açıkladı. Hangi modellerin bu güncellemeyi alacağını öğrenmek isterseniz, aşağıdaki liste sizin için faydalı olacaktır.



OPPO, Android 13 tabanlı ColorOS 13 arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor. Şirket, bu güncellemeyi kararlı ve beta olmak üzere iki farklı şekilde dağıtıyor. Yeni sürüm, birçok görsel değişikliği, gelişmiş cihazlar arası iş birliği ve yeni AoD özellikleri gibi yeniliklerle birlikte geliyor.

OPPO, Android 13 konusunda en erken davranan şirketlerden birisi ve geçen yılın ağustos ayında ColorOS 13 arayüzünü kullanıcıların beğenisine sundu. Şirket, sürümün tanıtım etkinliğinde Aquamorphic tasarımı üzerine yoğunlaşarak arayüzü ve widgetları daha yuvarlak köşeler haline getirdi. Ayrıca Material You'u ColorOS'a entegre ederek kullanıcı deneyimini daha da geliştirdi.

OPPO, çok ekranlı cihazlar arası iş birliği ile de dikkat çekiyor. Yeni sürüm, Oppo Air tablet veya herhangi bir Windows dizüstü bilgisayar ile birlikte kullanılabiliyor.


Geri Dön