06 / 05 / 2024

Ankara Akyurt'ta 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Akyurt'ta 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara İli Akyurt İlçesi'ne bağlı Balıkhisar ve Saracalar Mahallesi'ndeki 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 8 Kasım'da gerçekleşecek..



Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı tarafından Balıkhisar ve Saracalar Mahallesi'nde yer alan 3 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 14 milyon TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

 

ARSALAR SATILACAKTIR
Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığından:

 

1 - Mülkiyeti Akyurt Belediyesine ait 3 adet arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince 08/11/2017 Çarşamba günü Saat: 10:00’da Akyurt Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.
2 - İstekliler; ihaleye ilişkin bilgileri Akyurt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden öğrenebilirler. Satış ihalesine ait taşınmaz mal satış şartnamesi, her gün mesai saatleri içerisinde görülebilir ve şartnameyi ücretsiz olarak alabilirler.
3 - Satışı yapılacak Arsaların durumu ile ilgili bilgiler aşağıya çıkarılmıştır. İhalede arsa satışları aşağıda tablodaki sıra numarasına göre yapılacaktır.

Ankara Akyurt ta 14 milyon TL ye satılık 3 arsa!

4 - İhale Dosyasında Aranacak Belgeler
İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır:
a) Başvuru dilekçesi,
b) Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi,
c) Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.
d) Geçici Teminat,
e) Nüfus cüzdanı sureti (Gerçek kişiler için).
f) Nüfus Müdürlüğünden veya Belediyeden ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış ikametgâh Belgesi (Gerçek kişiler için).
g) Türkiye’de tebligat adresi için adres göstermesi,
h) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza örneği,
i) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarası,
j) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,
k) Tüzel kişi olması halinde, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri,
l) İhale yerli isteklilere (T.C Vatandaşı) açık olacaktır.
m) Borcu yoktur belgesi. (Belediyeden alınacak)
Taşınmazların Kapalı Teklif Usulü satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını yukarıda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak dosyayı hazırlayarak, 08.11.2017 tarihinde Çarşamba günü saat 10.00’a kadar Akyurt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.
Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
5 - Gayrimenkulün satış bedeli sözleşme tarihinden itibaren 30 gün içinde tamamı ödenecektir.
6 - İsteklilere ilanen duyurulur.


 


Geri Dön