01 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.



İHALE CANLI OLARAK YAYINLANACAK

Melih Gökçek tarafından ASKİ kaynaklarıyla 2013 yılında satın alınan ve geçen yıl Aralık ayında teslim edilen Toyota Land Cruiser marka cip, açık teklif yöntemiyle satışa çıkarılacak. 2013 model siyah renk, Toyota Land Cruiser marka zırhlı cip 8 silindirli 4,5 litrelik dizel motora sahip ve 86 bin 975 kilometrede bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Aracın satışına ilişkin canlı ihale Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 1. Kat Encümen Toplantı Salonu’nda yarın saat 14.00’te yapılacak.

İhale ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. İstekliler, ayrıntılı bilgiye http://www.ankara.bel.tr/ihaleler/detay/2923 adresinden ulaşabilecek. 

ABB eski Başkanı Melih Gökçek, Ekim 2017’de görevinden istifa etmişti. Mansur Yavaş ise Mart 2019’da yapılan yerel seçimde belediye başkanı olarak seçildi. Geçtiğimiz yıl 14 Aralık tarihinde teslim edilen araç, Gökçek'in istifasının üzerinden geçen 50, Yavaş’ın seçilmesinin üzerinden geçen 33 ay boyunca Gökçek tarafından özel olarak kullanılmıştı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön