27 / 04 / 2024

Ankara Elmar Towers teslim tarihi!

Ankara Elmar Towers teslim tarihi!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlandı. 3 blok şeklinde yükselen proje Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor. Proje Elmar Yapı tarafından hayata geçiriliyor.



Ankara  Elmar Towers  projesi 3 kule şeklinde yükseliyor. 2 kulesi konuttan oluşan projedeki diğer kulede alışveriş ve spor merkezi olarak yükseliyor. Projede toplam 800 adet daire yer alıyor.


Ankara Elmar Towers projesi toplam 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.  Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yer alan proje  Elmar Yapı  imzası taşıyor.

 

Ankara Elmar Towers projesinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu gibi sosyal ortak kullanım alanları yer alıyor. Projenin lansmanı bugün yapılacak.


Ankara Elmar Towers projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Ankara Elmar Towers projesi ulaşım bilgileri kapsamında  Ankara  Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor.


Ankara Elmar Towers teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirlendi. Projede 1+1 daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyorken, dubleks daire fiyatları  288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. 


Ankara Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön