02 / 05 / 2024

Ankara Endpoint projesi yatırımcılara tanıtıldı!

Ankara Endpoint projesi yatırımcılara tanıtıldı!

Ankara İncek'te hayata geçirilen Endpoint, yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Ankara'nın yaşam standartını değiştirecek konut projesi Endpoint, satış ofisinde düzenlenen şık bir davetle cemiyet hayatının tanınan simalarını bir araya getirdi.



Ankara'nın önde gelen işadamlarının katıldığı davette 34 kat ve 109 konuttan oluşan ve Yumrutepe mevkiinde yer alan butik proje, konuklar tarafından oldukça beğenildi. Endpoint modern, kompakt ve işlevsel bir yaşam alanı sunarken, güzellik salonu, çocuk bakımı, çocuk oyun odaları, şoför odalarının yanı sıra playstation ve karaoke odaları ile de farkını ortaya koyuyor. Hem çevre düzenlemesi hem de bina içi tasarımıyla şık ve güvenilir bir atmosfer sağlayan Endpoint, evinde otel konforu yaşamak isteyenlere çeşitli alternatifler sunuyor. 


Tüm anların keyfi burada yaşanacak GÖKHAN Aksoy ve Neşet Güne tarafından tasarlanan proje, misafirlerini bekliyor. Endpoint kendini, şehri ayaklar altına seren manzarasıyla gün doğumundan gün batımına tum anların keyfini yaşamak isteyenlerin yeni adresi olarak tanımlarken, ayrıcalıklı hizmetleriyle de Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Proje yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. 


Sabah Ankara


Geri Dön