18 / 05 / 2024

Ankara Endpoint teslimleri

Ankara Endpoint teslimleri

Ankara İncek'te hayata geçirilen Endpoint, yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Ankara'nın yaşam standartını değiştirecek konut projesi Endpoint, satış ofisinde düzenlenen şık bir davetle cemiyet hayatının tanınan simalarını bir araya getirdi.

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya!

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapılacak.

Marina Ankara Konutları fiyat bilgisi 2018!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Marina Ankara Konutları'nda ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak..

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Marina Ankara'da 84 ay 0 faiz kampanyası!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Cubes Ankara ev fiyatları 2018!

Daire teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı..  

Mahall Ankara güncel ödeme kampanyası!

Mahall Ankara projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme imkanının yanı sıra farklı ödeme şekilleri de sunuluyor...

Türkerler Mahall Ankara güncel ev fiyatları 2017!

Teslimleri hemen yapılan Mahall Ankara'da yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 36 ay veya yüzde 35 peşinattan sonra sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme yapılabiliyor...

Ankara Endpoint teslimleri Haberi

Ankara Endpoint teslimleri

Ankara'nın önde gelen işadamlarının katıldığı davette 34 kat ve 109 konuttan oluşan ve Yumrutepe mevkiinde yer alan butik proje, konuklar tarafından oldukça beğenildi. Endpoint modern, kompakt ve işlevsel bir yaşam alanı sunarken, güzellik salonu, çocuk bakımı, çocuk oyun odaları, şoför odalarının yanı sıra playstation ve karaoke odaları ile de farkını ortaya koyuyor. Hem çevre düzenlemesi hem de bina içi tasarımıyla şık ve güvenilir bir atmosfer sağlayan Endpoint, evinde otel konforu yaşamak isteyenlere çeşitli alternatifler sunuyor. 


Tüm anların keyfi burada yaşanacak GÖKHAN Aksoy ve Neşet Güne tarafından tasarlanan proje, misafirlerini bekliyor. Endpoint kendini, şehri ayaklar altına seren manzarasıyla gün doğumundan gün batımına tum anların keyfini yaşamak isteyenlerin yeni adresi olarak tanımlarken, ayrıcalıklı hizmetleriyle de Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Proje yatırımcılardan...