28 / 04 / 2024

Ankara Golfkent fiyat listesi!

Ankara Golfkent fiyat listesi!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Turyap imzasını taşıyan Golfkent Evleri Ankara'da bu yıl sonunda teslimler yapılıyor...




Golfkent Evleri  Turyap  tarafından inşa ediliyor. Turyap  Golfkent  Evleri  Ankara  Batıkent bölgesinde yükseliyor. Ankara Golfkent fiyat listesi bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.


Golfkent Evleri Ankara projesi 2 bin 640 adet konuttan meydana geliyor. Golfkent Ankara projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. Golfkent Turyap Evleri Ankara'da 1 milyon 260 bin metrekare alana sahip.


Ankara Golfkent Evleri projesi içerisinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, yürüyüş yolları, golf sahası, çocuk oyun alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Ankara Golfkent fiyat listesi!


Golfkent Ankara Turyap satış ofisi ile 0312 299 02 20 telefon numarasından görüşebilirsiniz. Golfkent Turyap ödeme koşulları dahilinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutarı banka kredisi ile ödemek mümkün. 


Ankara Golfkent fiyat listesi 48 metrekare büyüklüğe sahip olan 1+1 dairelerde 164 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Golfkent Turyap teslim tarihi ilk etapta 2013 Aralık sonu olarak belirtiliyor. Ankara Golfkent Turyap teslimleri ikinci etap için 2 yıl sonra olarak açıklandı.


Turyap Golfkent nerede?

Turyap Golfkent adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara Golfkent fiyat listesi!


Turyap Golfkent iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön