28 / 04 / 2024

Ankara Golfkent fiyat listesi!

Ankara Golfkent fiyat listesi!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin TL' den başlayarak artıyor. Ankara Golfkent' te yer alan dairelerin ilk etap teslimi için bu yıl sonu belirlendi. Golfkent projesi Turyap imzası taşıyor...




Turyap tarafından hayata geçirilen Golfkent projesi Ankara'nın Yenimahalle semtinde inşa ediliyor.  Ankara   Golfkent  fiyat listesi 164 bin liradan başlangıç gösteriyor.


2 bin 640 adet konutun yer aldığı Ankara Golfkent Konutları 2 etap halinde yükseliyor. Ankara Golfkent Evleri'nde satılık daire seçenekleri 1+1'lerden 5+1'lere kadar değişiyor.


Golfkent örnek daire!


Ankara Golfkent fiyat listesi!


Golf Kent Ankara projesi 2 etap halinde yükseliyor. Ankara Golfkent Evleri'nin birinci etap teslimlerinin 2013 yıl sonunda yapılması planlanıyor. Projenin ikinci etap teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması hedefleniyor.


Ankara Golfkent projesinde yürüyüş yolları, golf sahası, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Ankara Golfkent fiyat listesi!


Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin liradan başlayarak yükseliyor. Ankara Golfkent fiyat listesi kapsamında yapılacak ödemeler için konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor ve geri kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Golf Kent Ankara nerede?


Golf Kent Ankara adres: Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara Golfkent fiyat listesi!


Turyap Golfkent iletişim bilgileri!

Telefon: 0(312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön