14 / 05 / 2024

Ankara’da 750 bin TL’ye konut fırsatı! 8 Şubat 2023’e kadar başvurunuzu tamamlayın!

Ankara’da 750 bin TL’ye konut fırsatı! 8 Şubat 2023’e kadar başvurunuzu tamamlayın!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Sincan, Yenimahalle ve Çankaya'da bulunan 4 adet kamu konutunu 2886 sayılı Kanun'un 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satıyor.



İhaleye katılacak kişilerin, Geçici Teminat Bedelinin Muhasebe Müdürlüklerine veya Mal müdürlüklerine yatırıldığına dair makbuzun, Teminat Bedelinin banka aracılığı ile yatırılmak istenilmesi durumunda ise Ankara Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Ankara Kamu Kurumsal Şubesinde bulunan TR25 0001 0017 4500 0010 0064 89 IBAN numaralı Banka hesabına ödemeyi gerçekleştirmesi ve Ankara Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünden alınacak Onaylı Muhasebe İşlem Fişinin (2886 sayılı Kanunun 26.maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabilir.) Banka Teminat Mektubunun verilmesi halinde "Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması" ve Teyit yazısı'nın da ibrazı gerekir.) ihale başlama saatine kadar komisyon başkanlığına teslim edilmesi zorunlu bulunuyor.

Ankara’da 750 bin TL’ye konut fırsatı! 8 Şubat 2023’e kadar başvurunuzu tamamlayın!

 Gerçek kişilerde: Yasal yerleşim yeri belgesi  (İkametgah ilmuhaberleri), tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri ve T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi, Tüzel kişilerin; 1- İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi, Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte  bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir  noterlikçe tastik edilmiş vekaletname mecburi isteniyor.

Orta gelirliye konut projesinde "Evler satılabilecek mi, Ödeme planı nasıl olacak?" İşte yanıtı

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!


Geri Dön