25 / 05 / 2024

Ankara'ya yeni kamp alanları yapılacak!

Ankara'ya yeni kamp alanları yapılacak!

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve dernek üyeleri, Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Sosyal ve kültürel projelere verdiği değer için Yaşar'a teşekkür eden üyeler, Ankara'da ki kamp alanlarının yok denecek kadar az olduğuna vurgu ya



Yenimahalle Belediyesi'nin yeşil alanların çoğalması amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini verdi. Yenimahalle, Ankara'nın yeşil alanı en bol ilçelerinden biri haline gelirken, karavanalarında da ilgi odağı oldu. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Metanet Çulhaoğlu, Yenimahalle'nin kamp yeri olarak kullanılabilecek güzellikte olduğunu vurgulayarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan destek istedi. 


ANKARA'DA KAMP ALANI YOK 

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve dernek üyeleri, Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Sosyal ve kültürel projelere verdiği değer için Yaşar'a teşekkür eden üyeler, Ankara'da ki kamp alanlarının yok denecek kadar az olduğuna vurgu yaptı. Yeşil alan azlığının Ankara'ya gelen kampçı turistlerin sayısını olumsuz yönde etkilediğine değinen Dernek Başkanı Çulhaoğlu, "Yenimahalle'de yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor, yeşile verdiğiniz önemi iyi biliyoruz. Bu sebepten sizin kapınızı çaldık. Sizden karavan kampı sevenlere destek olmanızı, derneğimize karavan kampı için bir yer sunmanızı istiyoruz" dedi. 


YEŞİL HAREKETİ SÜRECEK 

Yenimahalle'de yeşil alanların gün geçtikçe arttığım belirten Yaşar, "Böyle bir proje teklifini belediyemize sunmanız ve yaptığımız çalışmalar hakkındaki olumlu düşünceleriniz beni mutlu etti" dedi. Böyle bir projenin faaliyete geçebilmesi için kamp alanının kurulacağı yerde kanalizasyon, su, elektrik gibi unsurların sağlanabilmesi gerektiğini söyleyen Yaşar, teklifi değerlendirmeye alacağını sözlerine ekledi. 

Anadolu 



Geri Dön