17 / 06 / 2024

kamp alanları

kamp alanları

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve dernek üyeleri, Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Sosyal ve kültürel projelere verdiği değer için Yaşar'a teşekkür eden üyeler, Ankara'da ki kamp alanlarının yok denecek kadar az olduğuna vurgu ya

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Millet bahçelerinde turizm alanları yapılması önerisi TBMM'de!

Millet bahçelerinde kamp ve karavan turizm alanları yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nitelikli doğal koruma alanlarına kamp alanı yapılabilecek!

Alınan yeni kararla “nitelikli doğal koruma alanlarındaki” yapılara ömrünü tamamlayana kadar kullanma izni verildi ancak buralarda ayrıca bungalovlar dahil kamp alanları kurulabilecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

TOKİ, Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa ediyor!

TOKİ'nin inşa edeceği İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsü, çağdaş eğitim binaları, sosyal alanları ve engelli dostu tasarım anlayışıyla, Türkiye'nin örnek üniversite kampüslerinden biri olacak.

Bayramoğlu SGK Kampı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bayramoğlu’nda bulunan ve bir süre önce Büyükşehir’e devredilen SGK Kampı’nda çevre düzenlemesi ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsüne AVM yapılmayacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsü içinde 2 AVM inşasına izin veren imar planı değişti. SDÜ imar planı değişikliği plan notlarında, AVM türü ticari alanların kaldırıldığı sadece öğrencilere yönelik kullanımların bırakıldığı görülüyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 55'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelliler ve yaşlılar için birer havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi, kapalı spor salonu, çocuk oyun ve açık hava spor alanları, konferans salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yer alacak

Premier Kampüs Ofis 2. etap satışlarında 36 ay vade!

Akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışları başladı. Proje bünyesinde banka kredisiz 36 ay vade imkanları mevcut.

kamp alanları Haberi

kamp alanları

Yenimahalle Belediyesi'nin yeşil alanların çoğalması amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini verdi. Yenimahalle, Ankara'nın yeşil alanı en bol ilçelerinden biri haline gelirken, karavanalarında da ilgi odağı oldu. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Metanet Çulhaoğlu, Yenimahalle'nin kamp yeri olarak kullanılabilecek güzellikte olduğunu vurgulayarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan destek istedi. 


ANKARA'DA KAMP ALANI YOK 

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve dernek üyeleri, Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Sosyal ve kültürel projelere verdiği değer için Yaşar'a teşekkür eden üyeler, Ankara'da ki kamp alanlarının yok denecek kadar az olduğuna vurgu yaptı. Yeşil alan azlığının Ankara'ya gelen kampçı turistlerin sayısını olumsuz yönde etkilediğine değinen Dernek Başkanı Çulhaoğlu, "Yenimahalle'de yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor, yeşile verdiğiniz önemi iyi biliyoruz. Bu sebepten sizin kapınızı çaldık. Sizden...