18 / 05 / 2024

Anne babalar dikkat! O yardıma zam geldi: Artık her ay 3.708 TL karşılıksız ödeme alacaksınız!

Anne babalar dikkat! O yardıma zam geldi: Artık her ay 3.708 TL karşılıksız ödeme alacaksınız!

Devlet durumu olamayan okumak isteyen her öğrenciyi desteklemektedir. Bu destekler her çağdan öğrenciyi kapsıyor. Bu yıl çocuğu okula giden her aileye destek ödemelerine devem ediyor. Ödemeler ne kadardır ve nereden başvuru yapılır. İşte detaylar…



Ortaöğretim döneminde olanlar 3 bin 295 TL

Çocuğu eğitim görmeyen aileler 2 bin 59 TL

Çocuğu üniversite döneminde olanlar 3 bin 708 TL ödeme alacak

SED BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

2023 SED ödemesi için başvuruda bulunuyorsanız, e-Devlet kullanmalısınız. e-Devlet hesabınıza giriş yaparak arama alanına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ön Başvuru Sosyal Ekonomik Yardım Hizmetleri yazıp başvurunuzu tamamlayınız.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön