07 / 05 / 2024

Anneler bu haberi okuduktan sonra havalara uçacak! Devlet tam tamına 375 Euro veriyor! Bu para ilaç gibi gelecek

 Anneler bu haberi okuduktan sonra havalara uçacak! Devlet tam tamına 375 Euro veriyor! Bu para ilaç gibi gelecek

Devletin yaptığı yardım ve desteklerden çalışan annelerde faydalanacak. Çalışmakta olan annelere devlet 375 Euro bakıcı ödemesi yapacağını ilan etti. Başvuru şartları ve detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.



ÇALIŞAN ANNELER UNUTULMADI!

Çalışmakta olan anneleri devlet yabana atmadı. Çalışan annelere has ekonomik katkılar devlet aracılığı ile hız kesmeden devam etmekte. Proje kapsamında ekonomik destek avantajı sunan devlet, çalışan anneleri unutmayarak onların eğitimli bakıcı gereksinimleri için 375 Euro yardım yapacak. Bu bağlamda çalışmakta 
olan annelere yönelik bakıcı ücretleri finanse edilerek maddi anlamda engeller ortadan kaldırılmış olacak.

Devlet, sosyal devlet mantığı konusunda çalışmakta olan annelere yönelik ekonomik manada destek verirken, bakıcıların da kayıt altında olmasını sağlıyor. Kayıt dışı çalışmanın karşısında durarak, kadınların işgücü piyasasına desteği sağlanmakta.

 Anneler bu haberi okuduktan sonra havalara uçacak! Devlet tam tamına 375 Euro veriyor! Bu para ilaç gibi gelecek

ÇALIŞAN ANNELERE YAPILAN MAAŞ YARDIMI NE KADAR?

Çalışmakta olan annelere devletin vereceği eblağ birçok anne tarafından merak konusu oldu. Eğitimli bakıcı katkısından yararlanacak annelere yönelik yardımlar devlet aracılığı ile sunulmaya devam ediyor. Çalışmakta olan annelerin iş dünyasında daha aktif olmalarını sağlamak arzusu ile yapılan destekler bu senede de 
devam etmekte. Proje kapsamında koşulları temin eden annelere dönük yapılan maddi yardımlarda değişkenlik de söz konusu. Yenilenen rakamlar çerçevesinde 325 ile 375 Euro civarında maddi yardım olacak. Yapılacak destekte çalışan annelere ödemeler doğan bebek 36. ayına gelene kadar devam edecek.

Olmaz olmaz demeyin.. yaptılar oldu! Kış mevsimini ısınarak geçireceksiniz! Faturaları nasıl ödeyeceğim derdi bitti

BİM'den bir bomba indirim daha! Bu fiyatlar aklınızı başınızdan alacak! Acele edin fırsatı kaçırmayın

 Süt fiyatlarında tehlikeli gelişme! 'Hayvancılık sektörüne faturası ağır olur'

Bu promosyon teklifini değerlendirenler yaşadı! Yatacak ücret ve tarihi belirlendi! İş Bankası yine gönülleri fethetti 

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön