02 / 05 / 2024

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, esnafın bu sene Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklentisi olduğunu ifade etti.



Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın 2023 yılında Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklediğini kaydetti.

Anneler Günü'nün, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler ile aynı güne denk geldiğini ifade eden Palandöken, annelerin en özel günü olan Anneler Günü'ne seçim gölgesi düşürmemesini kaydetti. Palandöken, "Küçük, büyük, pahalı, ucuz demeden annelerimizi mutlu edecek hediyelerimizi esnafımızdan alalım" çağrısı yaptı. 

Anneler Günü nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Anneler Günü'nde aralarında kuyumcu, çiçekçi, pastacı, taksici gibi esnafın kazanç sağladığına dikkat çeken Palandöken, geçtiğimiz yıllarda bu özel günlerin esnaf camiamıza 10 -15 milyar liralık bir ciro getirisi olduğunu hatırlattı.

Ekonomiye de esnafa da canlılık getirecek her türden hediye ile birlikte bu sene da esnafı tercih edilerek Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar liralık ciro beklediklerini açıkladı.

İşte Palandöken'in açıklamalarına ilişkin diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön