03 / 05 / 2024

Antalya Altınova'da tapu sorunu çözülecek!

Antalya Altınova'da tapu sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Altınova'ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığını bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Altınova Sanayici İşadamları Derneği'nin (ALTINSİAD) düzenlediği toplantıda Altınovalı işadamlarına bölgeye yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgi verdi. Başkan Türel, Altınova'ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığına dikkat çekti. Türel, "Altınova'ya yaptığımız yatırımlar ortada. Gerek Gazi Bulvarı üzerindeki kavşak yatırımlarımız, gerek yeni inşaatına başladığımız Toptancı Hal, devamından havaalanına çıkılan alternatif yol, Altmova'da ticari hareketliliği artıracak en önemli yatırımlarımız" dedi. 


HAL VE KAVŞAK AÇILIYOR 

Meydan'dan Altınova, Aksu ve EXPO'ya gidecek olan Raylı Sistem Projesi'niıı daha proje aşamasında geçmeden bile bölgedeki emlak fiyatlarını arttırdığını kaydeden Başkan Türel, "Bu yatırımlar Altınova'nın kalitesi ve değerini artıran yatırımlar. 25 Mayıs'ta Toptancı Hal ve Altınova Kavşağı'm trafiğe açıyoruz. Araçlar 25 Mayıs'tan itibaren geçmeye başlayacak. 

29 Mayıs'ta da Aksu Kavşağı'nı açmayı planlıyoruz. Mevlana Kavşağı'nı da Haziran başında hizmete açmış olacağız. Böylelikle turizm sezonu öncesinde Antalya'nın tıkanan birçok noktasında kavşak düzenlemelerimiz birkaç ay içerisinde hizmete girmiş olacak" dedi. Türel," Antalya vizyon projelerle coşacak. Antalyalıların bize verdiği güç bizim en büyük avantajımız. 


Biz yan gelip yatarak değil gece gündüz çalışarak hizmet yapıyoruz" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin Altınova İmar Planı ile ilgili yaptığı çalışmada bölgedeki yatırımcıların kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Başkan Türel," Bölgedeki yatırımcılar resmi makbuzları kesilmek suretiyle 2.7 milyon TL'lik belediyeye katkı sağladı. Altınova ya bizim sadece yeni Altınova yolu ile ilgili yaptığımız ihale 25 milyon TL ve sadece Altıııova'dan geçen Raylı sistem yatırımı 200 milyon TL. Sadece Gazi Bulvarı üstündeki kavşakların maliyeti kabaca 50 milyon TL civarında" dedi. 


TAPULARINIZ HAYIRLI OLSUN 

Altınova İmar Planı ve Tapu konularında da bilgi veren Başkan Türel, konuyla ilgili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'niin gereğini yaptığını belirterek, "Şunu bilmenizi isterim ki biz söz verdik mi yaparız. Biz seçim politikası yapmayız. 'Biz tapuları dağıtacağız' dediysek dağıtırız. Bizyiizyüze bakacağız. Tapuların eli kulağında seçim öncesi ya da sonrası hemen dağıtacağız. İnşallah seçim öncesi olur. Tapularınızda şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. 


Günboyu


Geri Dön