27 / 04 / 2024

Antalya Döşemealtı Belediyesi hizmet binası tamamlandı!

Antalya Döşemealtı Belediyesi hizmet binası tamamlandı!

Hizmet binasının çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, "Hizmet binasını 2013 yılında bitireceğimizi söylemiştik ve Allah’ın izniyle yine mahçup olmadık. Bu sözümüzü de tuttuk” dedi...




Antalya’nın Döşemealtı Belediyesi yeni hizmet binası tamamlandı.


İnşaatına 2013 yılında başlanan hizmet binasının çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “Bugüne kadar verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Hizmet binasını 2013 yılında bitireceğimizi söylemiştik ve Allah’ın izniyle yine mahçup olmadık. Bu sözümüzü de tuttuk” dedi.


Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tursun, “Antalya’nın en modern belediye hizmet binalarından birini inşa ettik.Artık prefabrik konutlarda ve dağınık yerleşkelerde hizmet dönemini bitiriyoruz.Vatandaşımız tek çatı altında daha hızlı hizmet alacak” diye konuştu.


Binanın yaklaşık 15 Milyon TL’ye mal olduğunu belirten Başkan Nurettin Tursun, 2014 yılı Ocak ayında taşınma işlemlerinin gerçekleşeceğini ve Ocak ayı sonu itibariyle tüm birimlerin hizmet vereceğini söyledi.


Maraş Gündem


Geri Dön