02 / 05 / 2024

Antalya Ramada Otel'in sorunlu alanının iş alanına çevrilmesi onandı!

Antalya Ramada Otel'in sorunlu alanının iş alanına çevrilmesi onandı!

MURATPAŞA Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında uzun süre Antalya gündemini meşgul eden bir konuyu karara bağladı. Muratapaşa Meclisi Ramada Otel'in sorunlu alanının merkezi iş alanına çevrilmesini onadı...



MURATPAŞA Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında uzun süre Antalya gündemini meşgul eden bir konuyu karara bağladı. Ramada Otel'in restoran ve havuzunun bulunduğu alan, ilgili mahkeme tarafından turizm alanından konut alanına çevrilmişti. Mahkeme kararının ardından Ramada Otel'in taşınmazlarının bulunduğu yer, Büyükşehir Meclisi'nin gündemine geldi. 


B.ŞEHİR'DEN GELDİ 


Mahkemenin turizm alanı kararını iptal etmesinin ardından alanı merkezi iş alanına çeviren Büyükşehir Meclisi, konuyu 1/1000'lik imar planı için Muratpaşa Meclisi'ne gönderdi. Muratpaşa Meclisi'de Ocak ayı toplantısında söz konusu alanın ticaret merkezi olmasına evet dedi. 


MERKEZİ İŞ ALANI 


Toplantının 26'ncı maddesi kapsamında görüşülen 1260 ada 20, 28 ve 29 nolu parsellerin merkezi iş alanına dönüştürülmesine CHP grubu ve bağımsız üye Hasan Kilit'in oyları ile karar verildi. Oy çokluğu ile karara bağlanan gündem maddesine Ak Parti ve MHP grubu ret oyu verdi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön