02 / 05 / 2024

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 



Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantı, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık önderliğinde gerçekleşti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda Belkıs Mahallesi 129 ada 29 parsel için 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'na göre kamu yararı kararı alınması için Plan ve Bütçe Komisyonu'nun kararının reddedilerek kamu yararı kararı oyçokluğuyla kabul edildi. Çalık, kararla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Çalık, "Daha önceleri bu alan için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sulama bütünlüğünün bozulmasını gerekçe göstererek olumsuz karar verirken, genel müdürlükçe çıkartılan özel bir maddeyle bu engel tüm yurt genelinde aşılmış oldu. Biz de dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla bu alan için konut yapılmak üzere  TOKİ  ile anlaşmak istiyoruz. İlçemizdeki üniversitemizi de o alana kaydıracağız" şeklinde konuştu.


Geri Dön