11 / 05 / 2024

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.



Şikayetçilerden Mehmet Ali Bayuk açıklamasında takas için verilen araç ve arsaların kooperatifin değil üçüncü kişilerin üzerine alındığını da iddia etti.

Verilen detaylara göre, Aydın Günay da ev sahibi olmak için aracını takas ettiğini ve kredi çekerek nakit para verdiğini söyledi.

Antalya da 2 ayda teslim edilecek denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada konutların başkalarına satıldığını fark ettiklerini belirten Aydın Günay konut almak için küçük oğlunun birikimine kadar kullandıklarını kaydederek, ihtiyaç kredisi çektiğini  ve hala onu ödediğini söyledi

Aydın Günay ayrıca, büyük bir mağduriyet olduğunu söyleyerek, hala satışların devam ettiğini kaydetti. Azerbaycan uyruklu Akhmatova Petimat ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bir emlakçının tavsiyesiyle kooperatiften ev aldıklarını söyledi.

Açıklamasında evi kredi ve borçla aldıklarını dile getiren Azerbaycan uyruklu Akhmatova Petimat, "Daire yok, borcumuz kaldı, maalesef her şey yalan çıktı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, bekliyoruz. 500 bin lira verdik, hala kirada yaşıyoruz. Şikayetçiyim." diye konuştu.

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut satışlarında Türkiye Avrupa birincisi oldu! Bu yıl emlakta rekor kırıldı!

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü


Geri Dön