28 / 04 / 2024

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.



Tatilcilerin gözdesi Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Antalya Adliyesi'ne gelen yaklaşık olarak 20 kooperatif üyesi, kooperatif sorumluları hakkındaki şikayet dilekçelerini savcılığa verdikten sonra gazetecilere açıklamalar yaptı.

Antalya da 2 ayda teslim edilecek denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Verilen bilgiye göre, şikayetçilerden Mehmet Ali Bayuk, konut sahibi olmak için arsayla araç takası yaparak ya da nakit para vererek Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde konut inşa eden kooperatife katıldıklarını dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sistemden kayıtları kontrol ettiklerinde kooperatifin 36 konuta karşılık 200'e yakın üye aldığını fark etiklerini öne süren şikayetçilerden Mehmet Ali Bayuk kooperatif yetkililerine ulaşamadıklarını söyledi.

Şikayetçilerden Mehmet Ali Bayuk açıklamasında bir dairenin birkaç kişiye satıldığının ortaya çıktığını kaydederek, "Şu anda hala kayıt alınıyor ve evleri satmaya devam ediyorlar." diye konuştu.


Geri Dön