28 / 04 / 2024

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Virüs, insandan önce insanlığı bitirdi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, salgınla mücadele etmek için canlarını ortaya koyan doktor çifte, 17 Mart’ta ihtarname çekti. “Evimi 6 Haziran’a kadar boşaltın” dedi.



Antalya'da yaşanan olay büyük tepkilere neden oldu. Ev sahibi Hasan Çiftçi, iddialara göre koronavirüs salgını yüzünden panikledi. İki yıllık kiracısı doktor çift Emre ve Sibel Karadeniz'e, "Evi boşaltın" ihtarnamesi gönderdi. Doktor Emre Karadeniz, durumu sosyal medya hesabından yayınlayınca tepkilere neden oldu. Meslektaşları ise 'doktoruna sahip çık' başlığı açarak çifte desteklediklerini belirtti. Birçok avukat da çifte yasal konuda destekte bulunacaklarını açıkladı.

EV ARAMAYA VAKTİM YOK

Ev sahibinin neden böyle bir yol seçtiğini anlamadığını belirten Emre Karadeniz, "Ev sahibim benden evi boşaltmamı istedi. İhtar gönderdi. 4 yaşında oğlum var ve eşim de doktor. Coronavirüs'le ilgili tüm sağlık çalışanları gibi biz de en ön safta görev alarak mücadele ediyoruz. Bu durumda eve dahi zor geliyoruz. Benim yeni bir ev aramaya ne vaktim ne de maddi gücüm var. İkimiz de bu olaydan dolayı çok üzgünüz. Bir sıkıntı yaşamamıştık. Kiramıza da düzenli ödedik" dedi.


Geri Dön