06 / 05 / 2024

Apple, can sıkıcı iPhone sorunu için harekete geçti.

Apple, can sıkıcı iPhone sorunu için harekete geçti.

Teknoloji devi Apple, kullanıcıları çılgına çeviren bir iPhone 14 Pro sorunu için güncelleme yayınladı! Devamını okuyun...



Apple nihayet 7 Eylül etkinliğinde iPhone 14 serisini duyurdu. Teknoloji devinin bu serisinde iPhone 14, iPhone 14 Plus ve iPhone 14 Pro modelleri yayınlandı. Ancak kullanıcıların geçtiğimiz günlerde iPhone 14 Pro modelleriyle ilgili sorun yaşadıklarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmalarının ardından bazı cihazların arızalandığı anlaşıldı.  Peki Apple, iPhone 14 Pro hatası hakkında ne dedi? Gelin haberin detaylarına birlikte göz atalım.

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!Apple, iPhone 14 Pro sorunları için güncelleme yayınladı!

Bir sosyal medya kullanıcısının iPhone 14 Pro cihazında yeşil ve sarı yatay çizgilerle ilgili sorun yaşadığını paylaşmasının ardından birçok kişi kendisinin de aynı hatadan muzdarip olduğunu söyledi. Sosyal medya üzerinden iletişim kuran iPhone 14 Pro kullanıcıları, Always On Display özelliğini devre dışı bırakmanın bunu geçici olarak düzeltebileceğini paylaştı.

Reddit'teki bir Apple destek temsilcisi, şirketin durumun farkında olduğunu ve sorunu çözmek için yakında bir güncelleme yayınlayacağını söyledi. Öte yandan Apple, konu hakkında yaptığı resmi açıklamada yatay çizgilerin donanımın düzgün çalışmasını sağlayan yazılım veya sürücülerden kaynaklandığını söyledi.

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

iPhone 14 Pro modellerindeki yatay çizgi sorunları bölgeye özgü değildir. Ayrıca daha az yaygın. Ancak Apple yakında bu sorun için bir güncelleme yayınlayacak. Çünkü çizgiler ekranda rastgele belirir ve süresiz olarak kalır. Bu durum Apple müşterilerini oldukça rahatsız ediyor.

Bu arada Apple, son güncellemesinde HomeKit uygulamalarına getirdiği yeni ev mimarisi yükseltmesini de geri çekti. Çünkü bir Apple kullanıcısı yükseltme sırasında takılıp kaldı ve uygulama yanıt vermemeye başladı.


Geri Dön