06 / 05 / 2024

Apple, yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için yeşil ışık yaktı!

Apple, yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için yeşil ışık yaktı!

Apple, uygun fiyatlı bir iPhone makyajı sunuyor. Ancak bu yeni bir SE modeli değil. İşte uygun fiyatlı iPhone'lar hakkında daha fazlası... 



Apple, uygun fiyatlı bir iPhone modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ancak, bu yeni bir SE modeli olmayacak. Geçmişte uygun fiyatlı iPhone modelleriyle adını duyuran Apple, son sızıntılara göre SE serisini sonlandırmış görünüyor. Bunun yerine, bütçe dostu bir başka iPhone modeli piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Yani, iPhone 15 ile birlikte bütçe dostu bir cihazı görebiliriz.

Apple, yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için yeşil ışık yaktı!

Apple SE serisi, güçlü ve ucuz iPhone fikrini benimseyerek piyasaya sürdü. İlk nesil SE, 2016 yılında piyasaya çıktığında, markanın tasarım dilini değiştirdiği iPhone 6 modeli de mevcuttu. İkinci nesil SE, iPhone 11 ile aynı dönemde piyasaya sürüldü. Ancak, SE 3, ailenin en az tutulan modeli oldu ve kullanıcılar tarafından fazla tutulmadı.

Apple, tasarımdaki yanlış stratejiler nedeniyle uygun fiyatlı iPhone projesinde SE adını bitirmeyi düşünmüş olabilir. Yeni gelecek olan modelin adı henüz belli değil ancak, tasarım olarak iPhone XR'a benzeyeceği düşünülüyor.


Geri Dön