19 / 05 / 2024

Apple, yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için yeşil ışık yaktı!

Apple, yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için yeşil ışık yaktı!

Apple, uygun fiyatlı bir iPhone makyajı sunuyor. Ancak bu yeni bir SE modeli değil. İşte uygun fiyatlı iPhone'lar hakkında daha fazlası... 



YENİ SE MODELİ Mİ? YOKSA YEPYENİ BİR IPHONE MODELİ Mİ?

Aslında SE, güçlü, ucuz iPhone ilkesini ilk hedefi olarak alıyor. 2016'daki ilk görünümünden bu yana, düzenli olmasa da üç kuşaktır karşımıza çıkıyor. İlk nesil çıkınca iPhone 6 da öyle oldu ve Apple tasarım dilini değiştirdi. 6 serisi ile markanın tasarım dili değişse de birinci nesil SE, selefi olan iPhone 5'in tasarım izlerini korudu.

Uygun fiyatlı bir ikinci nesil model, iPhone 11 ile aynı zamanda piyasaya sürüldü. Apple, iPhone X'teki ana ekran düğmesini kaldırdı, ancak 2. nesil SE, iPhone 8 ile aynı gövdeye sahipti. Zamanının en hızlı çipine sahipti ama tasarım olarak pek başarılı değildi.

Apple, yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için yeşil ışık yaktı!

3. nesil iPhone SE, ailedeki en az popüler model oldu. SE 3, iPhone 13 ile aynı zamanda piyasaya sürüldü. iPhone 13 ile aynı A15 işlemciye sahipti ancak tasarım ikinci nesil ile aynı kaldı. Bu durum "SE modası geçmiş bir cep telefonu" algısına yol açtı ve 3. nesil SE kullanıcılar tarafından pek beğenilmedi.

Apple, yanlış tasarım stratejisi nedeniyle bütçe iPhone projesinde SE adını bırakmayı düşünmüş olabilir. Yeni modelin adını henüz bilmiyoruz. Tasarım açısından yeni modelin iPhone XR'ye benzeyeceği öngörülüyor.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!
Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!
Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Geri Dön