05 / 05 / 2024

Apple zamma doymuyor! iPhone'lar yine pahalandı

Apple zamma doymuyor! iPhone'lar yine pahalandı

Apple’dan son dakika zam gelişmesi. Teknoloji devi Apple'ın, geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki fiyatlarına zam gelmişti. Şirketin Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına bir kez daha zam yaptığı ortaya çıktı. İşte fiyat listesi...



Apple'dan Türkiye fiyatlarına bir kez daha zamlandı. Teknoloji devi bundan yaklaşık iki gün önce, Apple imzalı ilk karma gerçeklik başlığı, iOS 17, iPadOS 17, yeni MacOS Sonoma ve WatchOS 10'un tanıtıldığı WWDC 23 (Dünya Geliştiriciler Konferansı) etkinliği sonrası Türkiye fiyatlarına zam gelmişti. Şimdi şirketin bir kez daha zam yaptığı ortaya çıktı.

APPLE'DAN BİR KEZ DAHA ZAM! TÜRKİYE FİYATLARI YÜKSELDİ
Apple Türkiye’nin resmi internet sitesinde görüldüğü kadarıyla, birçok ürünün fiyatında artış yapıldı. Fiyatı yükselen bazı ürünlerin eski (5 Haziran'daki zamlı fiyatlar) ve yeni fiyatları şu şekilde:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön