01 / 07 / 2024

Apple’dan dev ekranlı HomePod! 

Apple’dan dev ekranlı HomePod! 

Kıdemli analist Ming-Chi Kuo'nun yaptığı paylaşıma göre Apple, gelecek sene 7 inç ekranlı HomePod sunacak! İşte detaylar..



ShiftDeleteNet'ten Helin Pastacı'nın haberine göre; Ming-Chi Kuo, 7 inç büyüklüğünde panele sahip HomePod modelinin ekran tedarikçisinin Tianma olacağını da açıkladı. Ayrıca, Apple'ın HomePod ekran tedarikindeki ihtiyacını karşılamak için Tianma ile birlikte çalışması durumunda, iPad ekranları için de Tianma'dan destek alacağı belirtiliyor. Bu da, Apple'ın diğer ürünlerinde de değişiklik yapacağı anlamına gelebilir.

Bununla birlikte, Bloomberg tarafından geçtiğimiz ay yapılan bir haberde, Apple'ın bir Akıllı Stant ürünü de piyasaya sürüleceği duyuruldu. İki ürünün aynı olup olmadığına dair henüz kesin bir bilgi yok ancak 7 inç ekranlı HomePod ve Akıllı Stant haberi bir arada düşünüldüğünde, benzerliklerinin olabileceği düşünülebilir. Tasarım ve kesin çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi mevcut değil.

Apple, ev ürünleri kategorisinde HomePod modelleri dışında bir ürün sunmamıştı. Ancak, yeni bir ürün piyasaya sürmesi, şirketin ev ürünleri pazarında daha da güçlenmesine yardımcı olabilir. Şirket, özellikle son dönemde ev otomasyonu teknolojilerine odaklanarak, HomeKit platformunu da geliştiriyor. Apple'ın, ev ürünleri pazarındaki güçlü konumunu daha da sağlamlaştırmak için, gelecekte de benzer ürünler sunması bekleniyor.

Sonuç olarak, Apple'ın ev ürünleri kategorisindeki yenilikleri, şirketin geniş bir ürün yelpazesi sunma hedefi doğrultusunda devam ediyor. Yeni HomePod modeli ve Akıllı Stant ürünü, Apple'ın ev otomasyonu teknolojilerine olan ilgisini ve bu alanda liderliğini korumak için attığı adımlardan sadece birkaçı. Bu ürünlerin kullanıcılardan nasıl bir tepki alacağı merak konusu olsa da, Apple'ın yenilikçi yaklaşımı özellikle, Amazon Echo ve Google Nest gibi diğer rakip ürünlerle rekabet etmek için Apple'ın ev ürünleri kategorisinde yenilikçi ürünler sunması gerekiyor. Bu nedenle, yeni HomePod modeli ve Akıllı Stant ürünü, Apple'ın ev otomasyonu pazarındaki varlığını artırabilir ve şirketin bu alandaki rekabet gücünü artırabilir.

Xiaomi Redmi Note 12 4G teknik özellikleri açıklandı!
Samsung Galaxy A54 ve A34 için son düzlük!
Xiaomi 13 serisi fiyatları Türkiye'de nihayet açıklandı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Geri Dön