16 / 05 / 2024

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazıyla ilgili hala birçok belirsizlik var. Ancak şimdiye kadar bilinen tüm detaylarını içeren bir içerik hazırladık.



Katlanabilir iPhone'a gelince, Apple'ın şu anda bu alana soğuk baktığı söyleniyor. Bunun nedeni, yüksek donanımlı bir katlanabilir iPhone'un tedarik zincirinin zorlukları olması. Bazı kaynaklar, ilk Apple katlanabilir cihazının mevcut iPhone'lardan çok daha pahalı olacağını ve yaklaşık 2.500 dolar fiyat etiketine sahip olacağını iddia ediyorlar.

Katlanabilir iPhone'un yüksek fiyatı sadece tedarik sorunlarından kaynaklanmıyor. Cihaz, birkaç önemli özellikle birlikte gelecek. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanı, patenti alınan koruma teknolojisi. Patent açıklamasına göre, cihazda, düşme anında telefonun ne zaman düştüğünü algılayacak bir sensör yer alacak. Bu sensör, telefonu kapatmak için "elektronik olarak ayarlanabilir kilitleme" sinyali verecek ve böylece düşmenin ekran üzerindeki etkisi en aza indirilecek.

Tüm bu söylentilere rağmen, Apple'ın henüz katlanabilir bir cihaz piyasaya sürüp sürmeyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak, şirketin bu alanda çalışmalar yaptığına dair güçlü işaretler mevcut ve ilerleyen yıllarda bu alanda önemli adımlar atması bekleniyor.

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max'ten sonra şimdi iPhone 13 Pro BİM'de!
Müjde! Sandıktan ne çıkarsa çıksın: Telefonlarda vergi kalkıyor! Gençlerin yüzü gülecek! İşte Vergisiz iPhone Fiyatları
Vivo S17'nin teknik özellikleri açıklandı: Özellikle kamera performansı dikkat çekiyor!

Geri Dön