21 / 05 / 2024

Araba almak isteyenlere müjde! Yeni Hyundai i10 Türkiye’de! İşte Hyundai i10’nun özellikleri!

Araba almak isteyenlere müjde! Yeni Hyundai i10 Türkiye’de! İşte Hyundai i10’nun özellikleri!

Hyundai, i10 modelinin makyajlı versiyonunu Türkiye’de satışa çıktı. İşte bu model ile ilgilenenlere yeni Hyundai, i10 modelinin özellikleri!



İlk olarak tasarımını ele alalım;

Yeni i10, makyaj operasyonunun ardından kabinde ve dışarıda birçok tasarım güncellemesine uğradı. Bu hali ile daha sportif bir duruşa sahip olan Hyundai i10, alçak tavanı ve uzun dingil mesafesi ile daha dinamik bir izlenime sahip. İkisi yeni yani toplam yedi gövde rengi ile birlikte satışa çıkarılan i10, inci kaplamalı parlak, açık gri ve mavi, mor karışımı gibi özel renkleri de bulunuyor.

Araba almak isteyenlere müjde! Yeni Hyundai i10 Türkiye’de! İşte Hyundai i10’nun özellikleri!

Yeni i10 sorunsuz bağlantı özelliği ile de son derece kullanışlı olarak ifade ediliyor. Bu sayılan özellikler i10'u yalnızca teknolojik olarak daha gelişmiş yapmıyor, aynı zamanda da araç içi deneyimi de daha pratik hale getiriyor.

Yapılan açıklamada, Hyundai i10, 8 inç multimedya ekranı ile Apple CarPlay ve Android Auto ile üst segmentteki otomobil konforu sunuyor. Önden Çarpışma Önleme Asistanı (FCA) da bisikletçileri de düşünülerek genişletildi. FCA, ön trafikteki olabilecek kazaları tespit edip, önlemeye ve bunlardan kaçınmaya yardımcı oluyor. Şerit Takip Asistanı da aracın mevcut şeritte kalmasına yardımcı olmak için direksiyon kontrolünü kullanmaktadır. Hız kontrolüne gelindiğinde ise özellikle şehirlerarası yolculuklarda da maksimum konfor ve güvenli sürüş imkanı sunuyor.  

Yeni i10, 1.0 litre ve 1.2 litreden oluşmakta olan 2 farklı benzinli motor tipiyle de verimli bir yakıt ekonomisi de sağlıyor. 5 ileri manuel şanzıman yalnızca 1.0 litrelik motorda sunuluyor, 5 ileri AMT otomatik şanzıman ise hem 1.0 litre hem de 1.2 litrelik motorlar ile birleştirildi.

Hyundai büyük zammı duyurdu! İşte o modelin fiyatı!

Sıfır araba fiyatları 2023! Türkiye’de en ucuz sıfır araba fiyatları 2023! İşte en ucuz sıfır araba modelleri!

Ahşap otomobil rekor fiyata satıldı


Geri Dön