03 / 07 / 2024

Araç sahipleri şaşkına döndü! Kimse ne olduğunu anlamadı! Tam 105 araç aniden...

Araç sahipleri şaşkına döndü! Kimse ne olduğunu anlamadı! Tam 105 araç aniden...

İstanbul Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 sene önce bağlanan araçlarını almaya giden iki araç sahibi, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. İşte detaylar...



Emniyetteki görevli polis, "Sizin araçla birlikte tam olarak 105 araç kayıp. Biz de söz konusu araçların bulunabilmesi için mahkemeye verdik" deyince ben de 'Ne olacak şimdi? Bu araç benim üzerime kayıtlı' dedim. Polis de bana, 'Hiçbir bilgim yok. Bekleyeceksin' şeklinde cevap verdi. Ben de 'Mahkemeye vermeye lüzum var mı?' diye sordum.

Polis bu sefer bana, 'Biz verdik. 2’inci defa vermeye gerek yok' diye konuştu. Bu araçlar şimdi ne olmuştur? diye bir kere daha sorunca polis, "Araştırıyoruz. Ya parçaladılar ya sattılar' şeklinde cevap verdi" dedi. İlçede otopark otopark araştırma yaptığını, fakat aracını bulamadığını söyleyen Bayram Erol, "Aracım 2009 model ve yaklaşık değeri 200 bin TL’ydi" ifadelerini kullandı.

Araç sahipleri şaşkına döndü! Kimse ne olduğunu anlamadı! Tam 105 araç aniden...

"İKİ AYDIR ARIYORUM"

Aynı ilçede oturan 3 çocuk babası Selami Şengelir'in de (68) yaklaşık 1.5 sene önce trafik kontrolünde aracı bağlanmıştı. Boya ve dekorasyon işleri yapan Şengelir'in arabasının muayene süresi geçince yediemin otoparkına çekildi. 34 GT ...plakalı aracın muayene tutarını ödemek ve yeni fenni muayenesini yaptırmak isteyen Selami Şengelir, otoparka gittiği zaman aracının olmadığını gördü.

Şengelir bundan sonra yaşadığı olayları şu şekilde anlattı:

"Aracım 1990 model ve fiyatı yaklaşık 100 TL. Aracımı yediemin otoparkında çıkarmak ve borcunu ödeyerek yeni fenni muayenesini yaptırmak istedim. Fakat benim de aracım orada yoktu. O esnada Bayram Erol yanıma gelerek 'Benim de aracım yok. Benim dolaşmadığım otoparkları dolaşırken benim aracıma da bak' dedi. İki aydır hem onun aracını hem benim arabamı arıyorum."

Araç sürerken bunları yaparsanız asgari ücret kadar ceza ödersiniz! Bu habere göz atmadan trafiğe çıkmayın!

Yapı Kredi’den eşi benzeri görülmemiş taşıt kredisi kampanyası! Fırsat ayağınıza geldi! Bu krediyi hemen alın!

Ziraat Bankası’ndan gündem yaratacak akaryakıt kampanyası! Akaryakıt alacak Ziraat Bankası müşterileri baksın!


Geri Dön