06 / 05 / 2024

Araç sahiplerini biraz da olsa sevindirecek! Motorine indirim geliyor!

Araç sahiplerini biraz da olsa sevindirecek! Motorine indirim geliyor!

Son dakika haberine göre, brent petrol fiyatı 83 dolara kadar gerilirken, araç sahiplerini sevindirecek motorin fiyatlarına indirim haberi de geldi. Son dakika değişikliği olmazsa motorin fiyatlarına indirim yapılacak. İşte indirim ile ilgili tüm detaylar…



Son dakika haberine göre; Brent petrolün varil fiyatı düşmeye devam ediyor. Bu sebeple dünyanın bir çok ülkesinde benzin ve motorine indirim üstüne indirim yapılıyor.

Dünyanın her yerinde indirim yapılırken ülkemizde de herkes akaryakıt fiyatlarında indirim bekliyor. Beklenen haber de geldi. Motorine 29 Kasım Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere az olsa indirim yapılacağı öğrenildi.

MOTORİNE İNDİRİM BEKLENİYOR

Brent petrol fiyatları dünya genelinde düşmeye devam ederken, motorine de pazartesi gecesi indirim yapılacağı belirtildi.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda motorinin litre fiyatı 23 lira 91 kuruş, Avrupa Yakası'nda motorinin litre fiyatı 23 lira 89 kuruş, Ankara'da motorinin litre fiyatı 24 lira 03 kuruş, İzmir'de ise motorinin litre fiyatı 24.09 kuruşa satılıyor.

MOTORİNE YAPILACAK İNDİRİM ORANI BELLİ OLDU...


Geri Dön