19 / 05 / 2024

Araç sahiplerini biraz da olsa sevindirecek! Motorine indirim geliyor!

Araç sahiplerini biraz da olsa sevindirecek! Motorine indirim geliyor!

Son dakika haberine göre, brent petrol fiyatı 83 dolara kadar gerilirken, araç sahiplerini sevindirecek motorin fiyatlarına indirim haberi de geldi. Son dakika değişikliği olmazsa motorin fiyatlarına indirim yapılacak. İşte indirim ile ilgili tüm detaylar…



Gelen son dakika haberine göre motorine gelecek olan indirim oranı belli oldu. 82 kuruşluk indirimin yapılmasıyla birlikte İstanbul'un Anadolu Yakası'nda motorinin litre fiyatı 23 lira 09 kuruşa, İstanbul Avrupa Yakası'nda 23 lira 07 kuruşa, Ankara'da motorinin litre fiyatı 23 lira 21 kuruşa, İzmir'de ise motorinin litre fiyatı 23.27 kuruşa düşecek.

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI 27 KASIM 2022?

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı 20 lira 17 kuruşa, Avrupa Yakası'nda litre fiyatı 20 lira 16 kuruş olarak satılıyor. Benzinin litre fiyatı Ankara'da 20 lira 33 kuruş, İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 20 lira 34 kuruştan depolara dolduruluyor.

Benzine yapılacak indirim sonrası motorin ile benzin arasındaki fark İstanbul'un Avrupa Yakası karşılaştırıldığında 2 lira 91 kuruşa düşecek.

BENZİN, MOTORİN VE OTOGAZ (LPG) FİYATLARI NEYE GÖRE DEĞİŞİYOR?

Dolardaki hareketlilik petrol fiyatlarını yakından ilgilendiriyor. Dolardaki dalgalanmaya göre akaryakıt fiyatlarında da değişim yaşanıyor. Dolar uzun süredir yatay seyir izlediği için ve dünya genelinde petrol fiyatları da düştüğü için son günlerde akaryakıta indirim haberleri geliyor.

EYT'liler bunu merakla bekliyordu! Bakan Bilgin son noktayı koydu, umutları gömdü!

İş arayanlara büyük fırsat! 94 bin kişi alınacak! İşte İŞKUR’un açıkladığı şartlar…

Togg’un fiyatı ne kadar olacak? Togg CEO’su çok net konuştu! Kimsenin bilmediği o planı açıkladı


Geri Dön