18 / 05 / 2024

Araç sahiplerini sevindiren haber! Bir indirim daha...

Araç sahiplerini sevindiren haber! Bir indirim daha...

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. İşte 10 Aralık 2022 Cumartesi güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...



Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan olaylar milyonlarca araç sahibi tarafından yakından izleniyor. Son olarak 10 Aralık 2022 itibari ile benzin fiyatlarına 75 kuruş indirim gelmişti. Peki, "Benzin ve motorine indirim yapıldı mı, zam gelir mi? İşte 10 Aralık 2022 akaryakıt fiyatları...

BENZİNE İNDİRİM GELDİ!

Sektörden alınan bilgilere göre, benzin fiyatlarına 10 Aralık 2022 itibarıyla 75 kuruş indirim yapıldı. Motorin fiyatlarındaysa herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

AKARYAKIT FİYATLARINDA ÇİFTE İNDİRİM!

Araç sahiplerini sevindiren haber! Bir indirim daha...

Brent petrol fiyatı 79 dolar seviyesine kadar geriledi. Sektör kaynaklarına göre; Perşembe gününden itibaren motorin grubunda 1.88 TL, benzin grubunda ise 2.13 liralık indirim geldi. İndirim sonrasında benzin 20 liranın altına indi. 

MOTORİNE İNDİRİM GELMİŞTİ!

6 Aralık 2022 Salı gününden itibaren motorin fiyatlarına 69 kuruş indirim geldi.

AKARYAKIT FİYATLARINA PEŞ PEŞE İNDİRİM YAPILMIŞTI

15 Kasım motorine 1,56, 19 Kasım benzine 75 kuruş ve 23 Kasım'da benzin fiyatlarına 1 lira 16 kuruş indirim uygulanmıştı.

24 Kasım Perşembe günü motorin fiyatlarına 95 kuruş, 25 Kasım Cuma günü benzin fiyatlarına ise 47 kuruş indirim gelmişti. 

Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen düşüşün ardından motorin fiyatlarına 29 Kasım Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 82 kuruş indirim gelmişti.

30 Kasım gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 58 kuruşluk daha indirim uygulandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön