04 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 13 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 13 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 13 Nisan 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemelerinden biri olan demirin fiyatları sektör tarafından büyük merak konusu. Demir fiyatları yakından takip ediliyor. Özellikle mütehhitler güncel demir fiyatlarını sıklıkla araştırıyor. Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirimler geldi. Demir fiyatları gerilemesi müteahhitlerin yüzünü güldürdü. Demir fiyatları demir cevheri vadeli fiyatlarının gerilemesi ile düşüşe geçti. Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki cansız çelik talebinin yol açtığı karamsarlığın hüküm sürmesiyle düşüşe geçti. Demir cevheri vadeli işlemlerinin gerilemesi yurt içi demir fiyatlarını da etkiliyor. 

Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 13 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön