06 / 05 / 2024

Aradığı gayrimenkulü Emlakjet'te bulanların sayısı arttı!

Aradığı gayrimenkulü Emlakjet'te bulanların sayısı arttı!

Emlakjet 2019 yarıyıl analiz verilerine göre 2018 yılında gayrimenkul satın alma ve kiralama işlemini gerçekleştiren kişi oranı yüzde 28’idi. 2019 yılında ise bu oran yüzde 40 seviyelerine ulaştı.



Sektörü yeniliklerle geliştiren Emlakjet, kurulduğu günden beri emlak seri ilan sektöründe lider olma vizyonuyla hareket ediyor. Emlakjet, 2018 yılında 100 bin adet satılık konut ve arsa ile 300 bin adet kiralık konutun sahipleri ile buluşmasına aracılık etti. 

Emlakjet 2019 Yarıyıl Analizi verilerine göre Emlakjet üzerinden gayrimenkul kiralama ve satın alma işlemi yapılırken kişilerin oranı 2018 yılında yüzde 28 iken, 2019 yılında bu oran yüzde 40 seviyesine ulaştı. Ev arayan vatandaşların hayallerinde bulunan evi bulmalarını kolaylaştıran, müşteri odaklı bir çok yenilikçi ürün ve hizmet ile sektörde değiştiren Emlakjet, google benzeri arama deneyimiyle ortada yer alıyor. 

Emlakjet, yenilikçi ürünleriyle daire arayan vatandaşların, tercih etmek içinde oldukları konutları başka konutlarla karşılaştırma fırsatı sağlıyor. Site içinde bulunan bölge raporları ile konut arayan vatandaşlar, konutun bulunduğu il ya da ilçede yer alan demografik özellikler ve emlak piyasası hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

‘’Jethat teknolojisi ile tüketicilerin ihtiyaçlarını analiz ederek çözüm üretiyoruz’’

Konut arayan vatandaşların en çok kullandığı özellikleri arasında yer alan ‘Yakınında Ara’ özelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Emlakjet, tüketicilerin okul, hastane, AVM, metro gibi noktalara yakın evleri bulmak isteyen hayalinde bulunan evi arayan vatandaşlara doğru seçimi yapmaları için kolaylık sunuyor. 

Bu rakamlar hakkında açıklamalar yapan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat , “Emlakjet olarak ev arayanlar için geliştirdiğimiz yenilikçi çözümler kadar, profesyonel gayrimenkul danışmanları için geliştirdiğimiz dijital asistan hizmeti sunan ''Jethat'' teknolojisi ile her ofis kaç çağrı almış takip edip bunu da şeffaf bir şekilde üyelerimize raporluyoruz. Sektörde bunu yapabilen tek oyuncu biziz. Jethat teknolojisi sayesinde ofislere giden arama sayısını takip edebiliyoruz, yaptığımız anketlerle de bu çağrıların ne kadarı işleme dönüyor ölçebiliyoruz. Böylece tüketicilerin davranışları ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz edip işimizi geliştirebiliyoruz. Emlakjet üzerinden aradığı gayrimenkule ulaşanların oranı 2019 yılında yüzde 40’a ulaştı Emlakjet 2019 yarıyıl analiz verilerine göre 2018 yılında konut satın alma ve kiralama işlemini gerçekleştiren kişi oranı yüzde 28 iken 2019 yılında bu oran yüzde 40 seviyelerine ulaştı. Dönem verimlilik dönemi olduğu için, müşterilerimize şeffaf, sürekli ve net performans takibi yapabildikleri dijital çözüm ortakları ile ilerlemelerini tavsiye ediyorum. Emlakjet olarak vizyonumuz emlak arayan son tüketicileri memnun etmek, bu sırada da profesyonel emlak danışmanlarına ölçülebilir, şeffaf ve tabi ki yüksek değer üretmek. Çalışmalarımıza bu bilinçle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Geri Dön