30 / 04 / 2024

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı



Ceren YÖRÜK BULUT

TOKİ'nin millet bahçesi inşa edeceği şehirler şu şekilde: İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Konya, Rize, Şanlıurfa, Bitlis, Erzurum, Trabzon, Edirne, Ardahan.

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklanan o projeler...

İstanbul Üsküdar
İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kandilli ve Çengelköy Mahalleleri Çocuk Köyü ve Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Haziran 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara İmrahor Vadisi ve Mamak
Ankara İli, İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ihalesi 26 Mayıs tarihinde, Mamak Altıağaç Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi 3 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Kayseri Melikgazi
Kayseri İli Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar 2 Etap İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mayı2 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Konya Ilgın 
Konya  İli,  Ilgın  İlçesi,  Ilıca  Mahallesi  Millet  Bahçesi  ve  Millet  Bahçesine  Ait  Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Rize İyidere 
Rize İli, İyidere İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.
 


Geri Dön